Nájdete nás aj na

Biztonsági rendszerek és gyenge aktuális megoldások

Az elektronikus biztonsági rendszer mozgásérzékelőkből, ajtónyitó érzékelőkből, tűzből, gázból, CO2-ból, metánból és üveg-, üveg-, árvíz- vagy rezgésérzékelő érzékelőkből áll. A biztonsági funkciók teljes halmaza a vezérlőhöz csatlakozik. Az ESS biztosítja a kommunikációt a kiválasztott összetevőkkel, például rendőrség, PCO (központi védelmi pult), tűzoltók vagy akár egy ügyfél mobiltelefonja.

PERIMETRIKUS VÉDELEM

A perimetria az objektumok külső védelmére lett tervezve, egy érzékelőkábel beépítésével a kerítéshez, a talajba való beépítéshez, az árnyékoláshoz vagy külön infravörös melegítőhöz. Ez egy modern biztonsági rendszer, amely megvédi az épület kerületének peremét vagy más olyan területeket, ahol időszerű tájékoztatásra van szükség a védett objektum megsértéséről, azaz. j. Közvetlenül az illetéktelen személyek védett épületbe, földbe történő bejuttatása után. más külső és belső terekre.

HOZZÁFÉRÉSI ÉS FELSZERELÉSI RENDSZEREK

A modern rendszerek érintés nélküli személyi igazolványokat, biometrikus érzékelőket vagy arcfelismerést használnak. Úgy tervezték, hogy nyomon kövessék a látogatás, a jármű és a látogatók ellenőrzését az irodában vagy a helyszínen. A rendszer a meglévő technológiákkal is kombinálható, mint pl meglévő személyi igazolványok, turnikók, belépési kapuk vagy más eszközök.

AUDIO – VIDEO HORDAR

Az egész rendszer lehetővé teszi, hogy kommunikáljon egy bejövő látogatással, és egy gombnyomással nyissa ki az ajtót. A videotelefon is hozzáad egy képet az audió kommunikációhoz. A bejövő látogatások vizuális ellenőrzése növeli a biztonságot, különösen éjszaka, a beépített infravörös diódáknak köszönhetően. A videotelefonok további funkciókhoz, például további gombokhoz is használhatók. a kapu kinyitása, a külső világítás bekapcsolása, vagy egy további külső kamerára váltás.

RADAR RENDSZEREK

A sebességkorlátozások támogatására használt radarrendszerek segítenek csökkenteni a balesetek számát a közösségben. A jármű sebességét a műszerfalra vetítik, és a járművezető azonnal a maximális érték túllépése után kéri. Ezek a nyilvános világítás oszlopokba kerülnek, ahonnan azok tápellátásra kerülnek. Szükség esetén egy napelem használható áramellátáshoz.

A megvalósításnak számos alternatívája van:
• Csak a sebesség kijelzése.
• Sebesség és SPEED kijelzés a sebességkorlátozás túllépésekor.
• Közlekedési lámpával van felszerelve, amely a sebességtől függően a normál zöldtől a pirosig jelzi a jelzést. Ebben az esetben forgalmi jeleket kell hozzáadni.

ÉLESÍTÉS

Élő kép vagy vállalati, kereskedelmi vagy egyéb online esemény rögzítése. A moderált szolgáltatások segítségével lehetőség van külön feliratok felvételére a képre, a kamerák előtti teljes események leírásával. A képen látható kép használatával lehetőség van a kamerák nézeteinek cseréjére a felvétel dinamikus továbbítására. Ezt követően a megfelelő képet streaming szervereken keresztül küldjük az összes internet-előfizetőnek. Ennek eredményeként egyedi felvételek állnak rendelkezésre mind a számítógépek, mind az online hangátvitelű mobileszközök számára, hogy kiegészítsék a teljes esemény élményét.

A megoldásban számos lehetőség áll rendelkezésre:
• Felhő feltöltés
• arc-névtelenítés
• hőtérkép objektum
És mások.

INFORMÁCIÓBIZTONSÁG – BIZTONSÁGI PROJEKTEK

2013. július 1-jén egy új törvény. 122/2013 Coll. a személyes adatok védelméről, amely kötelezi a vállalkozásokat, az önkormányzatokat és más üzemeltetőket a biztonsági dokumentáció elkészítésére és karbantartására.

Cégünk dokumentációs feldolgozásának előnye az, hogy ügyfeleink valódi tapasztalatai és problémái alapján dolgozzuk ki, szakértőink hiteles ismereteit a jogszabályok területén, a személyes adatok védelmében használt biztonsági technológiákat, valamint a Szlovák Köztársaság Személyes Adatvédelmi Hivatalával folytatott kommunikációt. Minden biztonsági projekt személyre szabott, és tartalmazza az ügyfél valós igényeinek megfelelő specifikációkat.

A biztonsági dokumentáció a következőket tartalmazza.
• az információs rendszer biztonságának elemzése,
• biztonsági irányelv
• biztonsági szándék
• biztonsági projekt
• az információs rendszerek nyilvántartása a Személyes Adatvédelmi Hivatalban,
• felhatalmazott személyek képzése,
• tanácsadási szolgáltatások.

Érdekli a biztonsági rendszerek és a gyenge aktuális megoldások?

Lépjen kapcsolatba velünk