Nájdete nás aj na

Kamera rendszerek

A kamerarendszerek egyre gyakrabban élnek életünkben. Céljuk, hogy aktívan nyomon kövessék az eseményeket az érdeklődésre számot tartó területeken, majd a megfigyelt területen mozgás figyelmeztetéseket vagy egyéb nemkívánatos tevékenységeket kövessenek. A digitális technológiák fejlesztése és az árak folyamatos csökkentése révén ezek a technológiák egyre inkább elérhetővé válnak. Számítógépes hálózatok és az internet, mint az audio- és videofelvétel egyetemes adathordozója, jelentősen hozzájárul ehhez. A CCTV rendszereket már nem használják fel egyszerűen egy objektumról történő képek átvitelére. Ezek integrálhatók a biztonsággal, a hozzáféréssel, a tűzzel, a peremvédelemmel vagy a videó elemzéssel vagy más rendszerekkel. Ez növeli és racionalizálja az objektumok védelmét, minimalizálja a hamis riasztásokat stb. Az integráció érdekében saját integrációs keretrendszerünket használjuk, melynek neve Insomnia, amely biztosítja a végrehajtott megoldások rugalmasságát.

Egyszerű monitorozás

Az egyszerű beltéri és kültéri felügyeleti rendszereket külön digitális fényképezőgépek segítségével valósítják meg, további eszközök nélkül. A kamerák beépített mozgásérzékelőkkel rendelkeznek, amelyek riasztás esetén azonnali üzenetet küldhetnek e-mailbe vagy mobiltelefonra.

 

Átfogó megoldások

Egy átfogó megoldás kiépítése érdekében teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a kivitelezésig, a garanciális vagy a jótállás utáni szervizig. Munkatársaink rendszeresen képeznek új technológiákat, hogy ügyfeleink számára képzett és szakértői technikai szolgáltatásokat nyújtsanak.

Technológiát használunk:

Érdekli a Kamera rendszerek?

Lépjen kapcsolatba velünk