Nájdete nás aj na

Videóelemzés

Az intelligens videóelemzések telepítve vannak a szerveren vagy közvetlenül a kamerákba. Ezek az alkalmazások igényes követelményeket kezelnek, és számos iparágban sikeresen telepítik őket.

A tér megsértése

Intelligens objektumfigyelés, hogy megvédje az embereket a védett zónába való belépésről. Egyedülálló zóna létrehozási koncepciójával felismeri az objektumok szokásos viselkedését a behatolókkal szemben. Az érzékelés rugalmasan állítható a kerítés elrendezésének vagy más külső komponenseknek megfelelően.

A szabotázs ellenőrzése

Kamerafigyelés átfedés, forgatás vagy fröccsenés esetén. Felismeri az objektumok formáit vagy helyzetét, és ennek megfelelően értékeli a kamera képének változásait. Ezután gyorsan érzékelhető a kamera lehetséges manipulációja, ezáltal növelve a teljes kamerarendszer elérhetőségét.

A nem szabványos viselkedés észlelése

A valós idejű figyelmeztetések modulja az objektum nem szabványos viselkedése esetén az érdekes zónákban, figyelembe véve a tevékenységre fordított időt. Ezenkívül időjárásálló és rossz időjárás esetén is érzékelhető. Külső és beltéri környezetben is használható.

Beltéri megfigyelő helyiség

Valódi figyelmeztetések behatolás esetén és a biztonságos belső terekben. Felismeri az objektum méretét a teljes kamerakép mentén, elemzi az objektum irányát, és különböző nézőpontokban ismeri fel. Ez megkönnyíti a jogosulatlan hozzáférés megbízható észlelését még gyenge fényviszonyok mellett is.

A közlekedési eszközök védelme

Figyelmeztető modul a zárt állomások vagy megállók gyanús viselkedése esetén. Felismeri a járműveket és figyeli az utasok viselkedését. Megismeri a vandalizmus atipikus mozgásait még nehéz fényviszonyok mellett is. Alkalmas beltéri és kültéri használatra.

Tűz és füst érzékelése

A zárt csarnokokban vagy a föld alatti alagutakban lévő tüzekre vonatkozó valós idejű figyelmeztető modul. Korai szakaszában felismeri és osztályozhatja a tipikus tűzjelző tulajdonságokat, elősegítve az időben történő és megbízható tűz- és füstérzékelést a tűzjelzők nélkül is.

Az illetéktelen parkoló felderítése

Varovanie v prípade nezákonného alebo neoprávneného zastavenia vozidla v sledovanej oblasti. Rozlišuje typ dopravného prostriedku, jeho pohyb a dobu státia v sledovanej oblasti. Odpočítava čas strávený v danej oblasti a v prípade prekročenia stanoveného limitu signalizuje danú udalosť zodpovedným pracovníkom. Je vhodný na vnútorné aj vonkajšie použitie.

Halasztott poggyász

Intelligens modul valós idejű figyelmeztetésre gyanús poggyász jelenléte esetén a megfigyelt belső térben. Rögzíti a tárolt tárgyakat vagy zsákokat, ellenőrzi és ellenőrzi a mozgékonysági időt, figyelmeztet. Lehetővé teszi az elhagyott vagy potenciálisan veszélyes táskák, tokok stb. nagyon elfoglalt területeken, mint például a tömegközlekedési állomások, a repülőterek stb. Alkalmas beltéri és kültéri használatra.

3D objektumvédelem

Ez a modul a valós idejű figyelmeztetések számára a megjelenített objektum jogosulatlan megközelítése esetén. A Time-of-Flight kamerák támogatásával például 3D-s fedelet hoz létre, hogy megvédje azt. szobrok vagy fatörzsek. Ez megkönnyíti a vandalizmus vagy a lopás kísérletének észlelését a kiállítás megzavarása nélkül. Belső használatra alkalmas.

Érdekli a videóelemzés?

Lépjen kapcsolatba velünk